Selfservice

Creëer je online account en ontdek ForGrowth op je eigen tempo. Handleidingen, video’s en how to’s maken je wegwijs in de software. Iets niet duidelijk? Wees gerust, we contacteren je na je registratie om je vragen te beantwoorden.

Online begeleiding

In een mum van tijd operationeel en vlotjes aan de slag met onze software? Een expert gidst je door het platform en configureert waar nodig. Je betaalt eenmalig 450 euro. Daarna ben je klaargestoomd om aan de slag te gaan.

Support bij jou

Liever alles aan ons overlaten? Ook dat kan. Een expert komt bij jou langs om de software te implementeren. Hij maakt je wegwijs in het platform, doet de functionaliteiten uit de doeken en beantwoordt je vragen. Prijs voor deze service: 950 euro.

ForGrowth is speciaal ontwikkeld met jouw noden én gebruiksgemak in het achterhoofd. Of je nu kiest om in je eentje of met wat hulp aan de slag te gaan, je hebt de tool snel in de vingers. Toch nog vragen of suggesties? Laat van je horen!

Chat met ons of bel ons op +32(0)3 376 46 48

Steven van Follaets Painting aan het woord

We hebben ForGrowth nu een klein jaar in gebruik en we ervaren simpelweg meer gemoedsrust. Eindelijk hebben we een helder zicht op onze lopende projecten.

Boek een of bekijk onze visie op software

Quick start

Nieuw bij ForGrowth? De quick start-gids zet je in no time op weg!

Veelgestelde vragen

Vind hier meteen het antwoord op (haast) al je vragen.

Best practices

Ontdek de beste workflows voor jouw organisatie.

Probeer ForGrowth 14 dagen gratis

Twijfel je of ons platform iets voor jou is? Probeer het gewoon een keer uit. Helemaal gratis. Zonder addertjes en verplichtingen.