Je tijd, voorraden en materialen beheer je efficiënter dan ooit. Ook je teams plannen en vorderingen of facturen opstellen is kinderspel met ForGrowth. Nog een troef: de communicatie tussen je medewerkers op kantoor en die van de buitendienst verloopt zoveel soepeler.

Projecten van een leien dakje

Met het ForGrowth-platform heb je álle processen van je bouwprojecten volledig onder controle – van calculatie tot vordering en facturatie. De nacalculatie geeft je bovendien een helder en actueel overzicht van je kosten. Handig om je marge te bewaken. Belangrijke functies:

  • nacalculatie en budgetopvolging
  • planning en tijdregistratie
  • aankopen en voorraadbeheer
  • facturatie & vorderingen
  • overzicht op gebeurtenissen

Altijd controle en overzicht

Als ondernemer hou je graag de controle over je organisatie. Met onze dashboards en rapportagetools weet je altijd precies hoe alles ervoor staat. Zo stuur je tijdig bij wanneer nodig, en geniet je grote gemoedsrust.

Je medewerkers zijn mee

Graag een gestroomlijnde organisatie? Kinderspel met de planningtools van ForGrowth! Je medewerkers weten wat hen te doen staat en wanneer. Dankzij een handige mobiele app met cruciale informatie zoals projectgegevens en met meldingen over de planning, wijzigingen, noem maar op. Na een opdracht vult je medewerker de werkbon in met materialen en gepresteerde uren. Zodra de klant heeft nagekeken en getekend voor akkoord, is de informatie al beschikbaar bij je administratieve dienst.

Interessante modules voor installatiebedrijven

Meer weten over ForGrowth?

Boek een of bekijk onze werkwijze