Evenwicht, eenvoud en groei – de drie waarden die telkens komen bovendrijven. In wat we doen, waar we voor staan, en hoe we met elkaar en anderen omgaan.

1. Evenwicht

Balans is alles. Dat geldt voor onze job en wat we daarbuiten doen (9 to life!). En ook voor onze software: evenwicht tussen eenvoud en veelzijdigheid. Om het juiste evenwicht te vinden, maken we doordachte keuzes en hakken we al eens moeilijke knopen door. Wikken en wegen tot het goed zit en goed voelt.

2. Eenvoud

We houden niet van clichés, behalve dan ‘less is more’. In eenvoud schuilt kracht. Hoe simpeler onze software, hoe leuker voor jou om ermee te werken. Vooral omdat je er veel mee gedaan krijgt in weinig tijd. Eenvoud trekken we ook door naar ons team – iedereen focust op datgene waarin hij uitblinkt – én naar onze communicatie. Wij spreken mensentaal, ook al kennen we alles van bits, bytes en programmeren.

3. Groei

We zijn best trots op ons product, maar rusten nog lang niet op onze lauweren. Er valt altijd iets bij te leren om onze software te doen groeien. Om de organisaties van onze klanten te doen groeien. En om zelf te groeien als mens en als medewerker.

Dicht bij jou, ook op afstand

Nodeloze verplaatsingen, files trotseren ... daar doen we bij ForGrowth niet aan mee. Kom je bij ons werken? Je beslist zelf waar je jouw bureaustoel zet. Thuis, op kantoor, in een koffiebar ...

Zin om onze collega te worden?