Met goede software ga je snel, makkelijk en met plezier aan de slag. Je krijgt er meer mee gedaan in minder tijd. Zonder toeters en bellen die je niet nodig hebt of die je alleen maar afleiden. Zo’n software ontbrak nog in jouw sector. Daarom hebben wij hem gemaakt.

Van en voor bouw en installatie

Onze roots liggen in de bouw- en installatiesector, met name bij de Cordeel Group en een aantal kleinere bedrijven. We hebben de processen van zo’n 100 succesvolle bedrijven onder de loep genomen. Op basis van die kennis hebben we het ForGrowth-platform gebouwd. Met de bouwstenen van onze software zit het dus snor.

Alles wat je nodig hebt

ForGrowth is speciaal ontwikkeld voor organisaties zoals de jouwe. In dialoog met gebruikers zoals jij. Alle features die jij nodig hebt, zitten er dus in. Ballast hebben we overboord gegooid. Resultaat? Een software met groot gebruiksgemak die snel vruchten afwerpt.

Updates waar je wat aan hebt

Aan de ijzersterke basis voegen we regelmatig nieuwe functies toe. We voeren ook op tijd en stond wijzigingen door. Daarvoor polsen we eerst bij onze klanten naar hun wensen, en denken we altijd met hen mee. Zo zijn we zeker van features en changes met een meerwaarde.

Ga digitaal!

Als bouw- of installatiebedrijf moet je op de kar van de digitalisering springen. Dat is de enige manier om bij te blijven in jouw sector. Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen. ForGrowth staat aan jouw zijde. Klaar om een digitale koploper te worden?

Boek een Kies de aanpak die bij jou past